Lars Balle Andersen - CV -
2019 -
Arbejdstilsynet
 - København
Specialkonsulent
Projektledelse af ISO 27001 samt en række andre opgaver.

2015 - 2018
Fredensborg Kommune
 - Fredensborg
Senior projektkonsulent
Ansat til bl.a. udvikling og implementering af projektmetoder og værktøjer i Center for Byudvikling, Miljø og Erhverv. Projektledelse af GDPR implementering samt arrangør af mange interne kurser.
 
2013 - 2014
Statens IT
 - København
Seniorkonsulent
Projektleder på et projekt omfattende 16 styrelser i 7 ministerier, hvor en lang række databaser og applikationer skulle flyttes ind til central afvikling. Herudover projektleder på en række mindre kundeprojekter.

2011 - 2013
Natus Europe GmbH
 - München
Seniorkonsulent
Projektleder på tre på hinanden følgende projekter i München
 • relokering inkl. LEAN optimering af logistik
 • flytning af logistikfunktion fra Danmark/Frankrig til Tyskland
 • integration af den europæiske del af nyindkøbt division, der næsten fordoblede koncernens omsætning indenfor Neurologi,
alle inkl. ændring og integration af ERP-systemer (Navision - Sage - JD Edwards) samt strategisk ledelsesrådgivning.
 
2008 - 2012
Alpine Biomed Aps (datterselskab af Natus)
 - Skovlunde
Seniorkonsulent
Huskonsulent indenfor
 • projektledelse
 • ERP vedligeholdelse og international udvidelse (Navision)
 • LEAN optimering
 • team-building og personlig udvikling
Denne leveres både i form af hands-on projektledelse, undervisning, coaching og rådgivning af ledelse og medarbejdere.
 
2007 - 2010
Triocon Aps
 - Frederiksberg
Forretningskonsulent
Underviser indenfor
 • LEAN
 • TEAM-building
 • personlig udvikling
 • jobsøgning og lovpligtig orientering
Denne leveres som AMU-kurser og individuel rådgivning til mange kunder inkl. Erhvervsakademiet Nordsjælland, Laborantskolen, Coloplast, Krifa og andre private virksomheder. Kursisternes evaluering af både kurser og individuel rådgivning lå langt over gennemsnittet.
 
2004 -2007
U-MARQ Ltd.
 - Milton Keynes, UK
 - Virum
Arbejdende bestyrelsesformand
Katalysator for skabelsen af nyt firma indenfor graveringsbranchen, der kombinerede mekanisk viden, software og avanceret styringsteknologi fra 3 eksisterende danske og engelske firmaer.
Ledede firmaet hands-on gennem hele opbygningsfasen og har siden løst en række praktiske opgaver samt gav udstrakt ledelsesmæssig rådgivning og støtte til ledelsen.
 
2002 - 2003
Cintac A/S
 - København
Salsgdirektør
Ansat til at udvikle en international kanalstrategi for firmaets Business Intelligence software med ansvar for en mindre stab. Overtog det fulde ansvar for firmaet og alle dets interne og eksterne projekter kort tid efter ansættelsen på grund af ejerens personlige forhold.
 
2001- 2002
Cryptomathic A/S
 - København
Marketingdirektør
Ansat af den samme direktør, som ansatte mig på KMD. Definerede og implementerede en international kanalstrategi inkl. opbygning af 4 internationale datterselskaber.
Ansvaret for at opbygge systematisk product management med ansvar for alle produktchefer og tekniske projektledere blev hurtigt tilføjet.
 
2000 - 2001
KMD A/S
 - Ballerup
Udviklingschef
Ansvarlig for ESDH-området, der havde været i krise gennem flere år. Analyserede situationen og etablerede en team-organisation som bragte området ind i en positiv udvikling, der på kun ½ år fordoblede kundetilfredsheden.
Forfremmet til centerchef og underdirektør med ansvar for120 udviklere i KMD’s kerneforretning, de sociale systemer, hvor KMD’s position var under pres fra en ny spiller. Overtog et 3½ år forsinket, strategisk vigtigt projekt, reorganiserede det og leverede systemet 9 måneder senere.
 
1994 -1999
Damgaard International A/S (nu Microsoft)
 - Birkerød
 - Stuttgart, Tyskland
 - Coventry, UK
 - Utrecht, Holland
 - Atlanta, USA
Datterselskabsdirektør
Ansvarlig for opbygningen af Damgaard Data’s forhandlerservice- og supportselskaber I Tyskland, England, Holland og USA. Fuldt ansvarlig for rekruttering og udvikling af medarbejdere samt udvikling, levering og kvalitetssikring af uddannelse, kundeprojekter, konsulentassistance og rådgivning. Opsamling, kvalificering og prioritering af markedskrav. Ansatte og udviklede lokale ledere og overdrog ledelsen til disse, når et tilstrækkeligt modenhedsniveau var opnået.
 
1993 -1994
SevenTechnologies A/S
 - København
Product Manager
Ansvarlig for salg og rådgivning om et værktøj til professionel applikationsudvikling (JAM) inklusive ansvar for gennemførsel afkundeprojekter. Positionerede og solgte produktet til en række softwarehuse,inklusive Danmarks største, der valgte JAM som strategisk platform.
 
1991 -1992
DataAccess Corp.
 - Miami,Florida
 - Hengelo,Holland
 - Frankfurt,Tyskland
Datterselskabsdirektør
Udviklede en model for et salgs- og service datterselskab og implementerede modellen succesfuldt i Holland inklusive rekruttering og udvikling af lokal ledelse.
Forflyttet til Tyskland, hvor jeg gennemførte en nødvendig ændring i ledelsen samt trimning og effektivisering af det Europæiske hovedkvarter inkl. rekruttering og ansættelse af ny ledelse.
 
1989 - 1990
Beyerholm & Moe Aps
 - Birkerød
Direktør
Arbejdede med udvikling, salg og support af software til professionelle CAD-brugere.
 
1984 - 1989
Eurosoft Aps
 - Skodsborg
Datterselskabsdirektør
Startede og udviklede et datterselskab til distribution og support af et 4GL databaseværktøj til professionelle applikationsudviklere. DataFlex nåede en markedsledende position indenfor udvikling af flerbruger applikationer på PC lokalnetværk.
 
1980 - 1983
SC Metric A/S
 - Nærum
Afdelingsleder
Arbejdede med salg og support af mikrodatamater.
SiteBuilder drevet af Vistaprint